Høyaktuell scenetekst klar for oppføring

Mitt rykende ferske skuespill SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG, er utviklet med støtte fra Dramatikkens Hus og presenteres slik av Nordiska Teaterförlag: Et post dramatisk værk om forholdet mellem kvinde og mand, forælder og barn, offer og gerningsmand. Værket er delt op i to dele, der undersøger relationen mellem mor og søn, far og datter. Hvor vanskeligt kan det egentlig være at være en god forælder – at forme et andet menneske? Kan man overhovedet være sikker på, at man styrer sit barn i den retning, man ønsker? Hvordan vil man reagere, hvis ens barn udsætter andre for overgreb – eller selv bliver udsat for det? Hvad er det for magtstrukturer, vi ubevidst reproducerer i vores børn?

Lignende oppdateringer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *