SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG

Vel overstått urpremiere ved Rogaland teater 7.11.2019. Skuespillerne Mari Strand Ferstad og Svein Solenes gjorde en strålende jobb som hhv «JEG»/»DATTEREN MIN» og «SØNNEN MIN»/»JEG». Regi ved Øyvind Osmo Eriksen. Klassekampens anmelder Amund Grimstad definerer SE PÅ MEG NÅR JEG SNAKKER TIL DEG som en «komplett teateropplevelse» og hadde følgende å si om stykket: «Se på meg når jeg snakker til deg!» er en formidabel dramatikardebut. Dialogen er god og lett, og språket fell naturleg. I Øyvind Osmo Eriksens sikre og særs presise regi er det blitt eit stykke gripande teater der vi formeleg vrir oss i stolane, men likevel ønsker meir. At både Svein Solenes og Mari Strand Ferstad leverer dei beste og mest intense rolletolkingane eg har sett av dei, gjer denne teateropplevinga ganske komplett.» Les flere anmeldelser og mer om stykket her.